Last Sakaryaspor Results
Sakaryaspor08.12.19 Sakaryaspor - Kahramanmaraşspor 2:0
01.12.19 Kastamonuspor - Sakaryaspor 0:1
24.11.19 Bodrumspor - Sakaryaspor 1:1
17.11.19 Sakaryaspor - Eyupspor 1:0
03.11.19 Sakaryaspor - Vanspor FK 4:2